VÍDEO El jove pianista Ot Ortega excel·leix a Berga en un concert solidari contra el càncer

Els fons de l'activitat, organitzada amb la col·laboració de l'associació Ginkgo Berguedà, es destinaran a la investigació del càncer infantil a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona

Redacció
25 de març del 2019
Actualitzat a les 19:19h
Ot Ortega, Carolina Rosa i Pau Farré que van actuar en el concert solidari.
Ot Ortega, Carolina Rosa i Pau Farré que van actuar en el concert solidari. | Ginkgo Apac Berguedà
L'alumne del Conservatori de música dels Pirineus, Ot Ortega, acompanyat dels també joves músics Carolina Rosa, a la flauta travessera, i Pau Farré, al violoncel, va oferir divendres un concert de piano per a la investigació del càncer infantil. 
 
Els fons d'aquest concert, amb la col·laboració de l'associació Ginkgo Berguedà, es destinaran a la investigació del càncer infantil a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, especialitzat en oncologia pediàtrica, cardiopaties congènites i malalties minoritàries en infants. La xifra aconseguida es donarà a conèixer en els propers dies. 

"Estem molt agraïts a l’Escola de Música de Berga per creure en aquest projecte solidari, i a l’Associació de veïns Quatre Barris per la donació econòmica feta", han expressat fonts de l'entitat berguedana contra el càncer. En les últimes setmanes, Ginkgo ha organitzat també la caminada solidària Pas a Pas per tal de destinar els diners també a la investigació de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, tal i com ja s'ha fet els últims anys. En aquesta ocasió, la caminada va reunir unes 600 persones. 

El jove berguedà Ot Ortega navega entre la música amb total comoditat. Amb només 11 anys, mostra una gran qualitat musical.  Quan tenia tres anys va començar a estudiar música i, quan en va fer cinc, va iniciar-se en el piano. Des de llavors ha estudiat i tocat alguns dels seus compositors favorits, entre els quals Bach, Beethoven i Mozart. Aquest últim és un dels que li agrada més, explica.

A continuació, pot veure's un fragment de la brillant actuació d'Ot Ortega en el concert solidari de divendres passat: 
 

Arxivat a