FOTOS Pinten murals de grans dimensions a l'Escola de Sant Joan de Berga

L'artista urbà Nil Safont 'Slim', amb la col·laboració del també muralista Jofre Oliveras, ha representat la vida escolar i els elements d'aprenentatge i joc a les pintures

Redacció
25 de març del 2019
Actualitzat a les 17:46h
Mural a l'Escola Sant Joan de Berga.
Mural a l'Escola Sant Joan de Berga. | Escola de Sant Joan
L'Escola Sant Joan de Berga ha donat nova vida a les parets del centre. A partir d'una iniciativa de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) i amb la coordinació de l'escola, s'han pintat dos murals de gran tamany visibles des de l'exterior de l'escola. L'artista Nil Safont Slim, amb la col·laboració del també pintor Jofre Oliveres, ha plasmat dos murals impressionants a la façana del centre i al pati. Els dos joves muralistes han titulat els murals que han pintat "School game" i "The Same level". El primer representa la relació de l'alumnat amb l'escola i elements d'aprenentatge i joc, mentre que el segon parla de la competició que hi pot haver entre nens i nenes. 

Ambdues propostes han estat molt ben acollides per la comunitat educativa de l'escola. Nil Safont emprendrà a finals d'aquest mes de març un viatge per pintar murals a Nova York i Los Angeles. 
 

Mural de colors vius a l'Escola de Sant Joan. Foto: Anna Solé / Facebook


 

Mural d'Slim Art a l'Escola de Sant Joan. Foto: Escola de Sant Joan
 

Mural de grans dimensions al pati de l'escola, en detall. Foto: Escola de Sant Joan

Arxivat a