VÍDEO Els Castellers de Berga comencen temporada a Gironella

Els de la camisa blava han descarregat un 3 de 7 com a millor construcció

Redacció
25 de març del 2019
Actualitzat a les 11:33h
Castellers de Berga a Gironella.
Castellers de Berga a Gironella. | Castellers de Berga
Els Castellers de Berga han descarregat un 3 de 7 com a millor castell de la diada a la Fira del Motor de Gironella. Com ja és habitual els darrers anys, els Castellers de Berga han començat la temporada a casa, a la fira de primavera de la vila gironellenca. L'inici de la primavera coincideix amb l’inici de la temporada castellera a la majoria de llocs. En aquesta ocasió, els Castellers de Santpedor han acompanyat els berguedans.
 
L'actuació a Gironella ha suposat l'estrena dels dos caps de colla dels de la camisa blava: Eloi Cortés i Ramon Prat. La diada ha estat tranquil·la pels berguedans, aixecant construccions segures per començar a escalfar motors. Després del pilar de 4 d'inici, han descarregat el 4 de 6 amb agulla, el 3 de 7 i el 4 de 6. I dos pilars de 4 per finalitzar.
 
Per la seva banda, els de Santpedor han descarregat el 3 de 6 amb agulla i el 4 de 6 però han hagut de desmuntar dues vegades el 3 de 6, en tercera ronda.
 
Els berguedans no tenen actuació el cap de setmana vinent. Tornen a plaça el diumenge 7 d'abril, a Can Jorba (Barcelona), amb els Castellers de Barcelona i els Castellers de Cerdanyola. Abans de Setmana Santa, es desplaçaran a Guissona el dissabte 13 d’abril. Els assajos continuen cada setmana, al Cine Catalunya, a partir de les 7 de la tarda, els dimarts i els divendres.

Arxivat a