El bon temps anima la Fira del Motor de Gironella

Els botiguers han valorat molt positivament la mostra d'enguany, malgrat que el Local del Blat es troba en obres i no han pogut muntar-hi estands ni fer-li les clàssiques desfilades

25 de març del 2019
Actualitzat a les 18:22h
Fira del Motor de Gironella.
Fira del Motor de Gironella. | Pilar Màrquez Ambròs
Gironella ha celebrat amb èxit de públic una nova edició de la Fira del Motor. Cotxes, entitats i comerç han omplert diumenge els carrers del municipi en una jornada primaveral. L'Avinguda Catalunya s'ha convertit en un gran aparador comercial amb la presència d'una desena de concessionaris i l'actuació dels Castellers de Berga i els Castellers de Santpedor. La regidora de Promoció Econòmica, Maria Àngels Sallés, ha valorat molt positivament la jornada i ha celebrat que el temps hagi afavorit una molt bona assistència en totes les propostes i activitats. 

Els responsables dels comerços han celebrat la bona acollida de la fira, amb gent anant i venint pels carrers principals de la vila durant bona part del dia, malgrat que enguany el Local del Blat es troba en obres i els botiguers no han pogut muntar-hi les ja clàssiques desfilades de moda ni posar els estands en aquest espai.

La presidenta de l'Associació de Comerciants de Gironella, Núria Masforroll, ha admès que "el fet de no tenir els estands al Blat ens feia estar força a l'expectativa de com aniria, però finalment ha anat molt bé". El certamen ha gaudit de temperatures gairebé estiuenques i la gent s'ha pogut passejar entre els comerços i els espais dels concessionaris. 
 

Bon ambient als comerços durant la fira gironellenca. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


L'onzena Trobada de Cotxes Clàssics ha encetat la fira de bon matí, omplint un any més la plaça Pi i Maragall. El carrer Balmes ha tornat a acollir l'espai d'entitats, on diverses associacions de la vila han pogut mostrar la feina que realitzen durant l'any. El carrer Farguell i la plaça Doctor Armengou han acollit les parades d'artesania i alimentació de la mostra. D'altra banda, l'exposició del 32è concurs de dibuix infantil s'ha portat a terme a la Fundació Residència Sant Roc, una iniciativa que s'ha valorat també molt positivament i que ha acostat la visió de la fira que tenen nens i nenes als residents del centre. 
 
Per segon any consecutiu, l'ajuntament, amb la col·laboració dels comerços de Gironella, ha organitzat la campanya #Gironellaéscomerç, per promocionar el comerç sostenible i de proximitat. La campanya ha sortejat 25 kits de compra sostenible i ha repartit un detall per a tots els participants.
 

Onzena trobada de cotxes clàssics a Gironella. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

 

Fira del Motor de Gironella. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

 

Fira del Motor de Gironella. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

 

Fira del Motor de Gironella. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

 

Els Castellers de Santpedor. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

 

Castellers de Berga a Gironella. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

Arxivat a