Puig-reig obre el termini de presentació de cartells per a la Festa Major 2019

L'ajuntament manté el valor econòmic del premi de 200 euros estipulat en edicions anteriors i entrada gratuïta a tots els actes de pagament que figuren al programa per al guanyador

Redacció
22 de març del 2019
Actualitzat a les 12:06h
La regidora Alba Santamaria amb membres de la comissió de Festes de Puig-reig (arxiu).
La regidora Alba Santamaria amb membres de la comissió de Festes de Puig-reig (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Puig-reig ha publicat les bases per a participar en la sisena edició del concurs de cartells de la Festa Major de Puig-reig. En l'edició d’enguany es mantindrà el valor econòmic del premi estipulat en l'edició anterior, 200 euros per a l’autor o autora guanyador i entrada gratuïta a tots els actes de pagament que figuren en el programa.

En vista de l’èxit de participació de passades edicions, enguany s'espera mantenir o fins i tot incrementar el nombre de cartells concursants. Aquest augment de participació de ben segur que ajudarà a consolidar el certamen. Aquest any, com l’any passat, el guanyador del certamen no haurà ni de maquetar ni d'editar el programa de la festa, d'aquesta part se'n farà càrrec l'Ajuntament de Puig-reig. El jurat estarà format per membres de l'equip de govern, membres de la comissió de festes i artistes locals.
 
Els cartells es poden enviar fins el dia 26 d’abril a l'adreça de correu electrònic santamariapa@puig-reig.cat
 
La festa major del poble es celebrarà del 6 a l'11 de juny. Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina web de l'Ajutnament de Puig-reig. 

Consulta aquí les bases del concurs de cartells de la Festa Major de Puig-reig 2019.
Arxivat a