La Xarxa de Productes de la Terra reelabora el seu full de ruta

L'agrupació posa les bases per crear un nou Pla Estratègic per enfortir el sector

per Redacció, 13 de febrer de 2015 a les 19:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Reunió de la Xarxa de Productes de la Terra Foto: ADBerguedà

L'agrupació voluntària d'ens locals i empreses d'àmbit comarcal Xarxa de Productes de la Terra ha iniciat un procés de renovació que servirà per millorar-ne el funcionament i cobrir les necessitats del sector. D'aquesta manera, l'agrupació coordinada per la Diputació de Barcelona i amb nombrosa implicació berguedana intentarà enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat, amb un nou Pla Estratègic i Operatiu, que substituirà el del 2010. 

Així es va decidir en una reunió aquesta setmana. Una trobada que va comptar amb la participació de diverses empreses locals i comarcals i que, en el cas berguedà, va representar l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, l'Associació de Productors Agroalimentaris del Berguedà, el Clúster de Productes Típics de Muntanya, i les empreses Montbolet, Especialitats Viñas i Gintònic.cat.

 

Participació