La Comissió de Reis de Cercs espera fer un ple total al pavelló de Sant Jordi amb Doctor Prats

La cita tindrà lloc el proper dissabte 23 de març i comptarà amb el popular grup musical de Terrassa, però també amb Krit Oprimit i Apardalats

20 de març del 2019
Actualitzat a la 13:54h
Concert de Txarango al Pavelló de Sant Jordi l'any passat.
Concert de Txarango al Pavelló de Sant Jordi l'any passat. | Comissió de Festes del Roseret
La Comissió de la Cavalcada de Reis Mags de Cercs fa de nou una aposta per dinamitzar el lleure al municipi. L'entitat, que s'encarrega de la festa de Reis, s'ha proposat omplir amb 2.000 persones el pavelló de Sant Jordi en una reeixida nit de concerts, el proper dissabte 23 de març. El cap de cartell del concert serà el grup Doctor Prats. La membre de la comissió, Noemí Torner, ha explicat que també s'han programat grups joves de la comarca "per donar a conèixer els grups de casa" en una cita que esperen que sigui multitudinària. 

L'any passat la Comissió de Festes del Roseret ja va omplir el pavelló de Sant Jordi en un concert de Txarango que va tenir molt d'èxit entre els joves però també entre un públic familiar. "Esperem repetir la bona acollida que va tenir aquell concert amb una proposta que creiem que pot resultar atractiva no només pel jovent del municipi, sinó de la comarca", ha dit Torner. La Comissió de Reis de Cercs organitza activitats durant tot l'any per dinamitzar el municipi i per recaptar fons per l'entitat, com la revetlla de Sant Joan o la recollida de tions, que va realitzar a finals de novembre.

"L'organització de la cavalcada de Cercs suposa un gran esforç com a entitat, quant a recursos i voluntaris, perquè els nostres Reis passen per tots els nuclis de la població, per la Rodonella, Sant Jordi, Cercs i Sant Corneli", ha recordat Noemí Torner. Per aquest motiu, la comissió aposta per mantenir-se activa durant tot l'any. 

El concert el començaran a dos quarts d'11 de la nit el grup Apardalats. A les 12 serà el torn de Doctor Prats i, més tard, actuaran els Krit Oprimit. També hi haurà música de discjòquei amb DJ Divertimento. Les entrades anticipades costen 12 euros i es poden comprar al Bar Pepe i a Rock&Clàssics de Berga, i a l'estanc Cal Meliton de Sant Jordi. A taquilla, el preu de les entrades serà de 14 euros. El concert compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cercs. La comissió de la Cavalda s'encarregarà, a més, des de primera hora del vespre de la venda d'entrepans i begudes al pavelló de Sant Jordi, per tal que els assistents puguin sopar o fer el ressopó abans de l'activitat. 
Arxivat a