Estudis

El consell comarcal acompanya en el procés per convalidar experiència laboral en estudis reglats

El període per presentar la sol·licitud de preinscripció és del 15 al 24 de març

per Redacció, Berga | 18 de març de 2019 a les 12:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els interessats poden demanar més informació a l'Oficina Jove del Berguedà. Foto: CC Berguedà


El Consell Comarcal del Berguedà acompanya en el procés per convalidar experiència laboral en estudis reglats. El període per presentar la sol·licitud de preinscripció és del 15 al 24 de març del 2019. Segons fonts de l'ens comarcal, "moltes persones han adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l'experiència professional o la formació no oficial, amb la qual cosa tenen les competències, però no l'acreditació oficial".


De manera que el procés d'avaluació i acreditació "permet que aquestes persones puguin obtenir-ne la certificació oficial". En el programa Acredita't, a partir de l’experiència laboral de cadascú, s'avalua i s'estudia quins mòduls cal realitzar, segons els estudis.

Les convalidacions obertes en aquesta convocatòria són biocides, emergències sanitàries, treball de neteja, teleoperadors d'emergències i llengües estrangeres en l'exercici professional. Els interessats poden demanar més informació a l'Oficina Jove del Berguedà.
 

 

Participació