Montse Venturós es torna a presentar per ser alcaldessa de Berga

Els cupaires han presentat les nou primeres persones que concorreran en la candidatura el pròxim 26 de maig

15 de març del 2019
Actualitzat a les 17:53h
Montse Venturós amb les persones que l'acompanyaran en els primers llocs de la llista.
Montse Venturós amb les persones que l'acompanyaran en els primers llocs de la llista. | Pilar Màrquez Ambròs
Montse Venturós es torna a presentar com a cap de llista de la CUP a les eleccions municipals. La formació ho ha fet públic en una roda de premsa celebrada aquest divendres, a primera hora de la tarda, a la plaça de Sant Pere. Els cupaires han presentat les nou primeres persones que concorreran en la candidatura el pròxim 26 de maig. 

Montse Venturós és alcaldessa de Berga i un dels quadres de la CUP més mediàtics del municipalisme. Té 33 anys, i des dels 14 milita en organitzacions de l'esquerra independentista, per la plena emancipació política i social dels Països Catalans. Va ser inhabilitada per un presumpte delicte electoral per no treure l'estelada del balcó de l'ajuntament. Montse Venturós ha continuat coordinant des de llavors l'equip de govern i ha mantingut el tracte d'alcaldessa per part de les entitats de la ciutat, sense signar cap document. 

Venturós es pot tornar a presentar com a alcaldessa perquè la sentència d'inhabilitació del jutjat número 2 de Manresa, que es va fer efectiva el passat 4 d'octubre, era per sis mesos, un període que haurà finalitzat ja a principis d'aquest mes d'abril. 

Pendent d'ampliació
 
Arxivat a