Un espectacle denúncia contra la violència masclista aterra al Teatre Municipal

"Rebota, rebota y en tu cara explota", l’obra teatral guanyadora del Premi de la Crítica 2017 de Noves Tendències i Premi Butaca 2018 a Noves aportacions escèniques, s'escenificarà a Berga dissabte a dos quarts de 10 del vespre

15 de març del 2019
Actualitzat a les 11:32h
'Rebota, rebota y en tu cara explota' s'escenificarà dissabte al Teatre Municipal de Berga.
'Rebota, rebota y en tu cara explota' s'escenificarà dissabte al Teatre Municipal de Berga. | Promocional
"Rebota, rebota y en tu cara explota", l’espectacle teatral guanyador del Premi de la Crítica 2017 de Noves Tendències i Premi Butaca 2018 a Noves aportacions escèniques, s'escenificarà aquest dissabte al Teatre Municipal de Berga, a dos quarts de 10 del vespre. Es tracta d'una proposta que clama contra els tabús contemporanis, oferint una reflexió sobre la violència de gènere i la passivitat social. Les entrades costen 15 euros. 

L'obra es va crear a les antigues naus del Konvent de Cal Rosal l'estiu de fa un any. La violència en general i, en concret, la violència contra les dones és el tema principal de l'espectacle, una proposta d'Agnés Mateus i Quim Tarrida, que reflexiona sobre el tema d'una manera directa i descarnada, encara que també critica la passivitat amb què la societat una violència que s'ha convertit en part del nostre dia a dia.
 
"Ja fa més de deu anys que cada setmana "moren" dues dones a causa de la violència de gènere. I per què diem que aquestes dones "moren" quan hauríem de dir que són assassinades?", es qüestionen. Aquests dos creadors conviden a perdre la por a les paraules, a dir les coses com són i a no callar davant fets i actituds que no admeten el silenci com a resposta.

Agnés Mateus és una performer i artista multidisciplinari que ha treballat amb creadors com Juan Navarro, Roger Bernat, Rodrigo García i Simona Levi; i Quim Tarrida, es presenta un artista d'estètica neopop vinculat a l'art conceptual, la música contemporània i l'acció sonora.