El Club Orientació Berguedà organitza el Campionat de Catalunya per Relleus al Lluçanès

Tindrà lloc el diumenge 31 de març als entorns de Santa Eulàlia demPardines de Prats de Lluçanès | Paral·lelament, també es realitzarà una cursa popular oberta a tothom

Redacció
15 de març del 2019
Actualitzat a les 17:11h
El COB organitza el pròxim 31 de març el Campionat de Catalunya d'Orientació per Relleus.
El COB organitza el pròxim 31 de març el Campionat de Catalunya d'Orientació per Relleus. | Club Aligots
El Club Orientació Berguedà (COB) organitza el pròxim 31 de març el Campionat de Catalunya d'Orientació per Relleus a Santa Eulàlia de Pardines de Prats de Lluçanès. Una competició emocionant en la qual participen equips formats per corredors federats dels clubs afiliats a la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC).
 
El campionat, que començarà a les 10 del matí amb sortida en massa dels corredors, tindrà el centre de competició al nucli de Santa Eulàlia de Pardines. Es desenvoluparà en uns entorns on hi ha un renovat circuit Permanent d'Orientació impulsat per l'Ajuntament de Prats de Lluçanès i cartografiat de nou pel rus Serguei Simakin l'estiu de 2018.

Paral·lelament, s'organitzarà una cursa popular, oberta a tothom, amb tres circuits, aptes per a totes les edats i condicions físiques. La sortida dels participants serà a partir d'un quart d'11 del matí amb base start, un cop hagin arrencat els relleus.