La regidora Dolors Tous repetirà a la candidatura d'Esquerra Berga

La membre de la llista vol incidir en millorar la qualitat de vida i "aturar la degradació de la ciutat"

Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 21:25h
La regidora Dolors Tous repeteix a la llista d'ERC Berga.
La regidora Dolors Tous repeteix a la llista d'ERC Berga. | ERC Berga
La regidora Dolors Tous repetirà a la candidatura d'Esquerra Berga. Dolors Tous i Bruch (64 anys, Berga) és regidora a l'Ajuntament de Berga per Esquerra Republicana de Catalunya i funcionària jubilada de l'Institut Nacional de la Seguretat Social. Ha estudiat Naturopatia i Ciències alternatives. És vídua, mare de tres fills i àvia d'una nena.
 
Des de jove ha estat molt vinculada al món associatiu. En la seva etapa a Barcelona, va participar activament en les AMPAs de les escoles i instituts dels seus fills, a la Coordinadora d'Associacions per la Llengua del districte de l'Eixample o als Castellers de Barcelona, entre d'altres.
 
A Berga, havia estat molt lligada a l'AEiG Santa Maria de Queralt i Geralda de Portella, i actualment és membre de la junta d'Òmnium Cultural del Berguedà i del Banc del Temps del Berguedà. Políticament, suma més de 10 de militància a Esquerra Republicana, i forma part de la tercera generació de militants d'una família que ha estat vinculada al partit en quatre generacions diferents.
 
Tous explica que forma part de la candidatura per un motiu principal: "Estimo Berga". La regidora diu que vol "seguir treballant perquè la gent que hi vivim tinguem una millor qualitat de vida, i poder deixar el poble millor de com l’hem trobat".
 
La membre de la candidatura remarca que s'ha d'actuar per "aturar la degradació de la ciutat". "Cal que Berga sigui un lloc més agradable per viure i gaudir, amb carrers i places en condicions i més zones verdes", considera.
Arxivat a