Obren inscripcions per gestionar les barres del concert de la Patum

Els membres de les associacions que realitzin el servei de barra hauran d'haver realitzat obligatòriament una formació sobre dispensació responsable i violències sexistes en l'àmbit de l'oci nocturn

Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 17:04h

Barres del concert de Patum (arxiu). Foto: Aj.Berga


L'Ajuntament de Berga ha obert el termini perquè les entitats, fundacions o associacions sense ànim de lucre de Berga puguin optar a tenir barra al concert que es farà el proper dissabte de Patum que, aquest any, serà el dia 22 de juny. El concert es farà al passeig de la Indústria, a prop del CAP Berguedà.
 
Les bases del concurs públic contemplen la participació d'un màxim de 5 entitats. Per participar-hi, caldrà comunicar l¡interès en formar part de l’organització de l’esdeveniment enviant un correu electrònic a [email protected]. El termini establert per a la realització de les sol·licituds finalitzarà a la mitjanit del diumenge 31 de març. 
 
La cessió de l'espai s'atorgarà per odre d'inscripció i serà per a un període de dos anys consecutius, tot i que no serà obligatori exhaurir-los. Les associacions que hagin superat els dos anys hauran de cedir el seu lloc a les noves entitats participants, en cas que el nombre de sol·licituds superi la quantitat de places disponibles. Tanmateix, es preveu la realització d'un sorteig públic per excloure a les entitats que hagin format part de l'organització del concert durant dos o més anys. 
 
Cadascuna de les associacions seleccionades haurà d'aportar un mínim de dues persones majors de 18 anys per portar a terme les tasques relacionades amb l'organització de l'esdeveniment. Les funcions que hauran de desenvolupar les persones designades inclouen l'assistència a les reunions informatives sobre la logística del concert, atendre les barres en cadascun dels torns del servei establert, la recollida del material i la neteja de l'espai de les barres quan hagi acabat l’esdeveniment, entre d’altres.

Formació obligatòria sobre consum responsable i violències sexistes

Els membres de les entitats que realitzin el servei de barra hauran d'haver realitzat obligatòriament una formació sobre dispensació responsable i violències sexistes en l’àmbit de l'oci nocturn que s'inclou en la campanya ‘Vull la nit!’ promoguda per les àrees de Joventut i Drets Socials del consistori berguedà. 
 
D'altra banda, la comanda de beguda es realitzarà de forma conjunta i els beneficis també es repartiran a parts iguals entre les associacions que formin part de la gestió de les barres del concert. Les agrupacions participants en l'acte hauran d¡assumir els càterings dels grups musicals que actuaran en el concert jove de la Patum d'enguany. 
 
Sessió informativa d'assistència obligatòria 
 
El dilluns 1 d'abril a dps quarts de 8 de la tarda, hi haurà una sessió informativa a l'Ajuntament de Berga per a què les entitats inscrites puguin validar la seva participació en el concurs. La no assistència a la reunió suposarà la pèrdua de la plaça de l'entitat en qüestió.  

Bases per optar a les barres de Patum.
Arxivat a