Un espectacle de cabaret en clau femenina reivindicarà a Bagà el paper de la dona

La vila acollirà l'obra, la lectura d'un manifest i un sopar de dones el proper dimecres 20 de març a les 7 de la tarda

Redacció
13 de març del 2019
Actualitzat a les 16:50h
L'espectacle 'Glorias Cabareteras'.
L'espectacle 'Glorias Cabareteras'. | Promocional
El passat 8 de març se celebrava el Dia Internacional de les Dones arreu del món. Amb motiu d'aquesta jornada reivindicativa, Bagà també se suma a l'organització d'activitats amb l'espectacle musical "Las Glorias Cabareteras" i un sopar, encara que uns dies més tard que la resta.

L'Ajuntament de Bagà ha organitzat l'acte pel proper dimecres 20 de març a les 7 de la tarda al Club Bagà. En l'esdeveniment es farà la lectura del manifest feminista d'aquest any i hi haurà la representació de l'espectacle musical "Las Glorias Cabareteras", una obra de cabaret empoderat, que arriba al Berguedà de la mà de l'Associació Dona Cançó. Després de l'acte, tindrà lloc al mateix espai el sopar de la dona. Tots els actes són gratuïts, i les inscripcions encara estan obertes. 

Cabaret empoderat
 
La història de las "Las Glorias Cabareteras" comença des de baix de tot. Van començar a cantar al passadís del metro. Davant la impossibilitat d'actuar al Molino, van decidir llançar-se a la piscina i actuar allà on les deixessin i no van trobar un altre lloc més idoni que a l'estació de Paral·lel del suburbà barceloní. Amb aquest punt de partida, amb quatre lluentons i amb molta empenta, van emprendre el seu camí. Un camí que les ha portat a actuar a festivals com ULLS 2011 i que les ha dut fins i tot a escenaris de fora del nostre país, com Buenos Aires (Argentina). Es tracta d'un cabaret empoderat, organitzat per l'Associació Dona Cançó. 
Arxivat a