Marc Pons, president de l'handbol i portaveu del Jovent República s'incorpora a la llista d'ERC Berga

El jove de 28 anys defensa que "cal decidir entre tots el futur del barri vell, no volem perdre més anys amb inoperància"

Redacció
13 de març del 2019
Actualitzat el 19 de març a la 13:52h
Marc Pons, que formarà part de la llista d'ERC Berga, en una fotografia al barri vell.
Marc Pons, que formarà part de la llista d'ERC Berga, en una fotografia al barri vell. | ERC Berga
Marc Pons i Soler (Berga, 28 anys) ha anunciat la seva incorporació a la llista d'ERC Berga per a les municipals. Actualment, és el president de l'Handbol Berga i el portaveu local i cap de llista del Jovent Republicà de Berga. És tècnic en activitats físiques en el medi natural, tècnic en animació física i esportiva i tècnic de fitness i wellness. A més, està cursant el Grau en Màrqueting i Investigació de Mercats a la Universitat Oberta de Catalunya.

Pons ocuparà un dels llocs capdavanters de la candidatura, si bé el partit encara no n'ha donat a conèixer la posició concreta a la llista. Marc Pons ha explicat que forma part de la candidatura d'Esquerra Berga perquè vol "donar un nou aire a la ciutat, canviar la mentalitat a través d’empenta, cooperació, compromís i, el més important, constància, per anar-hi, anar-hi i anar-hi. Berga té molt potencial i hem de treballar junts per fer de Berga la ciutat que ens mereixem", ha assegurat el membre de la candidatura.

Sobre el degradat centre històric de la ciutat, el portaveu del Jovent Republicà diu: "Cal decidir entre tots el futur del barri vell. No podem perdre més anys amb la inoperància. S'ha d’actuar per decidir què volem pel cor de Berga". 

Al llarg de la seva vida laboral, Marc Pons ha realitzat diverses tasques, des de mosso de magatzem o reposador, passant per animador d’hotel fins a conductor d'instal·lació de teleesquí o coordinador d’activitats d'aventura. És vigilant de zona a BRG Progrés. Associativament, ha sigut cap d'agrupament de l’AEiG Santa Maria de Queralt i Geralda de Portella durant 5 anys. 
Arxivat a