Les entitats sense ànim de lucre poden demanar ajudes a l'Ajuntament de Berga fins al 19 de març

La dotació econòmica total destinada és de 60.000 euros

, Berga | 13/03/2019 a les 11:14h
Arxivat a: Municipis, Ajuntament de Berga, entitats, subvencions, entitats sense ànim de lucre, ajudes, associacions
Edifici de l'Ajuntament de Berga.
Edifici de l'Ajuntament de Berga. | Aj.Berga
L'Ajuntament de Berga manté oberta fins al 19 de març la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a activitats i projectes que es duguin a terme durant l'any 2019, amb procediment de concurrència competitiva. La dotació econòmica destinada és de 60.000 euros, que es distribuiran en diferents partides per àmbits com la cultura, l'esport, la joventut, la promoció econòmica, la temàtica social, el medi ambient, l'educació o la participació popular.

Les activitats subvencionables s'hauran de realitzar entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2019 al municipi de Berga. L'import concedit per activitat es concretarà en funció de l'aplicació dels criteris de valoració establerts en les bases reguladores de la convocatòria, que en cap cas podrà excedir el 50% del seu cost total. L'ajuda és compatible amb qualsevol altra subvenció concedida per altres administracions o entitats de caràcter privat. 
 
Cada associació podrà presentar un màxim de dues sol·licituds en la convocatòria. El termini per a la presentació de sol·licituds va obrir-se el passat 19 de febrer i finalitzarà el proper dimarts. La tramitació es podrà fer exclusivament de manera telemàtica, per mitjà del registre municipal. Un cop s'hagi efectuat i notificat la resolució de la convocatòria, les entitats que hagin obtingut finançament per a les activitats sol·licitades hauran d'aportar la documentació justificativa corresponent. El pagament dels imports concedits es realitzarà abans del 31 de març del 2020.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
En la seva darrera glossa assegura que hi ha candidatures que coarten la llibertat d'ensenyament, volen limitar i lesionar la imatge de l'Església i atien el conflicte
Una de les guites de la Patum a plaça.
Una de les guites de la Patum a plaça. | Josep M. Montaner
Pilar Màrquez Ambròs | 2 comentaris
La festa no tindrà administració solters perquè ja hi ha quatre parelles disposades a assumir aquest paper
Intensitat del vot a CiU a les municipals del 2015.
Intensitat del vot a CiU a les municipals del 2015.
L'extinta federació nacionalista va aconseguir suports a 859 municipis, amb un percentatge de vot mitjà del 42,1%