Xavier Caballol aconsegueix dues medalles de plata als estatals de Galapar

És el quart component del seu equip, el GN6 Paracycling, que ha estat convocat per la Federació Catalana de Ciclisme per aquests estatals de pista de paraciclisme

Redacció
12 de març del 2019
Actualitzat a les 23:59h
Xavier Caballol en un dels podis aconseguits.
Xavier Caballol en un dels podis aconseguits. | Arxiu particular
La Selecció Catalana de Ciclisme Adaptat desplaçada a Madrid per disputar els Campionats d'Espanya de pista de Ciclisme Adaptat han tornat de terres madrilenyes amb excel·lents resultats i una important victòria per equips, aconseguint fins a 22 medalles en aquesta cita. Entre aquestes medalles, s'ha de destacar les dues medalles de plata aconseguides pel berguedà en persecució i en quilòmetre. 

L'esportista berguedà ha valorat positivament a NacióBerguedà els resultats obtinguts en la seva participació als estatals. "El primer classificat en ambdós casos és un esportista que competeix professionalment, però la segona i tercera posició han estat renyides, perquè estem tots a un nivell similar, cosa que obliga a no perdre pistonada", ha explicat Caballol. 

En la prova d'Scratch, Xavier Caballol va patir una caiguda i se'n va endur un fort cop al glutis, però que no va tenir majors conseqüències. El berguedà també ha aconseguit una quarta posició en la competició per equips. 

Xavier Caballol, que va perdre una cama en un accident de moto l'any 2007, és el quart component de l'equip GN6 Paracycling que ha estat convocat per la Federació Catalana de Ciclisme per aquests estatals de pista de paraciclisme, disputats a la capital espanyola. 

La Titan Desert, de nou objectiu

El pròxim gran objectiu de Caballol és tornar a disputar la Titan Desert MTB Marathon, que se celebra del 28 d'abril al 3 de maig, una duríssima cursa duríssima basada en la filosofia del París-Dakar pel desert del Sàhara. Així mateix, la setmana anterior, participarà a la Volta d'Eivissa en BTT. Caballol ha recordat que en la seva anterior participació a la Titan Desert el seu objectiu era prendre-hi part i culminar la carrera, si bé aquesta vegada es proposa fer classificació.