Grup Horitzó i Asfam preparen la primera edició d'un concurs fotogràfic en memòria de Manela Quesada

Les entitats presentaran les bases del certamen el proper dilluns 18 de març, a les 7 de la tarda, en un acte obert al públic, i després se celebrarà un berenar

Redacció
12 de març del 2019
Actualitzat el 18 de març a les 21:35h
Seu de Grup Horitzó a la plaça d'Europa.
Seu de Grup Horitzó a la plaça d'Europa. | ND
El primer aniversari de la mort d'una activista tan estimada a la ciutat com Manela Quesada no passarà desapercebut. Grup Horitzó del Berguedà i Asfam Salut Mental la recordaran amb la convocatòria del primer Concurs de Fotografia Memorial Manela Quesada Soto, que s'englobarà en la temàtica de la salut mental, una qüestió sobre la que ella havia treballat incansablement amb l'objectiu d'acabar amb l'estigma. El certamen comptarà amb el suport de l'Associació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis (AFTDAO). 

Manela Quesada era directora de Grup Horitzó i presidenta d'Asfam, així com una activista social en pro de la millora en l'atenció a les persones amb trastorns mentals i per la seva inclusió social i l'eradicació dels prejudicis que envolten sovint aquest tipus de problemàtiques.

Les entitats presentaran les bases del certamen fotogràfic en homenatge a Manela Quesada el proper dilluns 18 de març, a les 7 de la tarda, en un acte obert al públic, a la Biblioteca Ramon Vinyes de Berga. Després, els assistents a l'acte podran compartir records i vivències en un berenar a la seu de Grup Horitzó, a la plaça Europa de Berga.