Subvencions

Puig-reig aprova la nova convocatòria del programa Avança Empreses

El consistori destina d'entrada 17.700 euros a la iniciativa però preveu incrementar properament la partida amb el suport de la Diputació de Barcelona

per Redacció, Berga | 12 de març de 2019 a les 12:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El municipi de Puig-reig Foto: AjPuig-reig


L'Ajuntament de Puig-reig ha aprovat al ple de març destinar 17.708 euros al programa Avança Empreses, amb la voluntat d'incrementar properament aquest import a partir d'una subvenció de la Diputació de Barcelona. "És una iniciativa que està donant molt bons resultats, que aconsegueix crear llocs de treball", segons ha defensat la regidora de l'Àrea Social, Alba Camps. L'objectiu és dinamitzar l'empresa local, així com també reduir l'atur en els col·lectius més vulnerables. 


Es tracta d'un programa que finança les empreses que contracten persones a l'atur. La persona que entra a treballar té la possibilitat de demostrar la seva validesa, i que l'empresa consideri la possibilitat de continuar-la contractant, una vegada acabada la bonificació. Gràcies a l'edició de 2018, el programa ha consolidat el lloc de treball a quatre persones. 

Els requisits bàsics per aquest contracte és que aquest sigui, com a mínim, de sis mesos, que la persona contractada sigui de la localitat i que el nou lloc de treball estigui plantejat per cobrir el cinquanta per cent, com a mínim, de la jornada laboral. A partir d'aquesta base, es donen incentius econòmics per a la contractació de perfils vulnerables. L'ajuntament manté els indicadors i requisits d'edicions anteriors

 

Participació