Municipis

Gironella destina una dotació de 27.000 euros a la convocatòria de subvencions per a entitats

Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 12 d'abril

per Redacció , Berga, 12 de març de 2019 a les 10:55 |
Imatge de l'Ajuntament de Gironella. | Aj.Gironella
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Gironella obre la convocatòria de subvencions per activitats que realitzin les entitats i associacions del municipi sense ànim de lucre. Aquestes subvencions se sumen als convenis vigents amb l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà, amb Creu Roja del Berguedà i amb el Club Futbol Atlètic Gironella pel manteniment i neteja de les instal·lacions.
 
Enguany, la convocatòria compta amb una partida de 27.000 euros i s’atorgaran les subvencions per la via de concurrència competitiva. Com en anys anteriors, les entitats hauran de justificar a través de les factures el 70% del pressupost presentat, independentment de l'import de la subvenció atorgada.
 
El regidor d'Entitats, Roger Ballús, destaca la importància del teixit associatiu del municipi, amb més de 50 entitats registrades, xifra que va augmentat any rere any. Ballús explica que amb aquestes ajudes l'ajuntament vol donar suport i acompanyar les entitats en els seus projectes, sempre que siguin oberts a la ciutadana en general i integradors.
 
Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 12 d'abril a les oficines de l’Ajuntament de Gironella.

 

Participació