L'Escola de Sant Joan aplega 150 persones en una reeixida jornada de treball comunitari

L'objectiu de l'activitat ha estat fer millores a les instal·lacions, com per exemple, instal·lant un nou terra de parquet a l'aula de música o un parterre de baixada a la porta principal

Redacció
11 de març del 2019
Actualitzat a les 17:33h

Jornada de treball col·lectiu a l'Escola de Sant Joan de Berga. Foto: Cedida


L'Escola de Sant Joan de Berga ha celebrat aquest dissabte una reeixida jornada de treball comunitari amb la participació de pares, alumnes i professors del centre amb l'objectiu de fer actuacions de millora de les instal·lacions. L'activitat, titulada com la Jornada de la Nostra Escola, ha estat organitzada l'Associació de Mares i Pares (AMPA) d'aquest col·legi, conjuntament amb els membres del claustre, i en resposta a les peticions dutes a terme pels professors, els nens i les families.
 
Durant l'activitat, s'han desenvolupat diferents tasques, distribuïdes tant a l'interior com a l'exterior del complex educatiu. Segons fonts de la comunitat educativa, l'actuació més complexa ha consistit en la instal·lació d'un terra nou de parquet a l'aula de música, encara que la reconstrucció del parterre de baixada a la porta principal de l'escola també ha estat laboriosa. A més, s'han repintat les portes i les baranes de les escales interiors de l'edifici, s'han decorat els graons de les mateixes, s'han condicionat mobles, s'ha llençat material vell, s'ha arranjat el mobiliari infantil dels diversos patis, i s'ha construït un escenari i redecorat el porxo principal. Durant el dia, s'han fet parades tècniques per esmorzar i dinar en grup. 
 
Paral·lelament, i dins del programa d'actuacions, però fora de l'àmbit temporal d'aquest dissabte, els artistes berguedans Slim Art i Jofre Oliveras estan realitzant murals a la zona del patí principal i a la façana lateral esquerra de l'edifici davanter de l'escola. "Ens fa especial il·lusió el treball d'Slim Art, doncs es tracta d'un exalumne nostre que fa un notable esforç per ajudar a la institució", han valorat des de l'AMPA. 
 

Nens i nenes participant a l'activitat. Foto: Cedida
 

La participació ha estat un èxit amb la participació d'unes 150 persones. Els pares i mares amb coneixements específics sobre algunes de les tasques que s'han dut a terme han col·laborat especialment en la direcció de les diferents àrees de treball, per tal d'aconseguir els objectius marcats. 
Arxivat a