Berga obre el període d'inscripció per posar parades per Sant Jordi

Les persones o entitats interessades en disposar d'un estand per vendre roses o llibres durant la diada d'enguany, podran tramitar les peticions fins a l'1 d’abril

Redacció
11 de març del 2019
Actualitzat a les 14:10h
Parades de Sant Jordi.
Parades de Sant Jordi. | Adrià Costa
L'Ajuntament de Berga ha obert el termini per a la presentació d'instàncies per sol·licitar l'ocupació de la via pública durant la celebració de la festa de Sant Jordi de 2019. Les persones o entitats interessades en disposar d'una parada o estand per vendre roses o llibres durant la diada d'enguany, podran tramitar les peticions fins a l'1 d’abril.
 
Per fer-ho, caldrà presentar una instància específica anomenada "Llicència d'ocupació de la via pública per a llocs de venda eventuals (TR020)" disponible a al web municipal. En el document de sol·licitud de l'espai, s'haurà d'especificar el tipus de parada que es vol instal·lar, és a dir, si es vol destinar a la venda de llibres, de roses, d'ambdós productes o d'altres articles relacionats amb la festivitat.

També caldrà indicar la ubicació i la mida de l'estand, així com l'horari d'ocupació de l'espai en qüestió. A banda d’això, serà necessari adjuntar la carta d'autoliquidació tributària, que és el document que acredita que s’ha abonat la taxa corresponent per portar a terme l'activitat.
 
En compliment de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones jurídiques i les entitats sense ànim de lucre han de realitzar la sol·licitud de manera telemàtica, mentre que les persones físiques poden tramitar-ho online o bé de forma presencial a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a l’Ajuntament de Berga.
Arxivat a