Junts per Puig-reig fa balanç i presenta una llista que aspira a donar continuïtat al projecte

La candidatura encapçalada per Josep Maria Altarriba presenta les persones que conformaran la llista de la formació a les municipals

11 de març del 2019
Actualitzat el 19 de març a la 13:50h
La nova candidatura que encapçalarà Altarriba amb Isaac Peraire i la diputada Carolina Telechea.
La nova candidatura que encapçalarà Altarriba amb Isaac Peraire i la diputada Carolina Telechea. | Cedida
Junts per Puig-reig, la llista vinculada a ERC que encapçala l'actual alcalde, Josep Maria Altarriba, ha celebrat aquest diumenge un acte públic per fer balanç del mandat al poble i presentar els noms de la candidatura per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Junts per Puig-reig vol optar a governar el municipi quatre anys més i continuar així la línia de treball encetada el 2015. Josep Maria Altarriba ha explicat a NacióBerguedà que "l'essència de l'equip serà la mateixa" per bé que "hi ha noves incorporacions" amb noms de persones vinculades a les entitats del municipi.

Tant regidors com membres de la nova candidatura han participat activament en l'acte obert als veïns que ha tingut lloc a la plaça de l'Olivera. Entre els noms que repeteixen hi ha quatre dels actuals regidors: Alba Camps, Jesús Subirats, Josep Campos i Toni Pérez. De moment, més enllà de la candidatura d'Altarriba com a alcaldable, no s'ha donat a conèixer l'ordre que cadascú ocuparà a la llista. "Les posicions encara no estan determinades, treballarem en equip per configurar la candidatura", ha explicat Altarriba. 

Josep Maria Altarriba també ha volgut destacar que l'acte de presentació pública de la candidatura ha volgut defugir "el format clàssic" i s'ha optat "per una dinàmica participativa". La formació ha optat per col·locar diversos panells amb informació sobre la feina feta aquests quatre anys i permetre que els mateixos ciutadans en fessin una valoració in situ amb gomets verds i vermells, per tal d'aprovar o no diferents projectes o línies de treball. "Ha estat una dinàmica interessant perquè hem pogut compartir i explicar quin ha estat aquest treball", ha valorat Altarriba. 
 

Unes 150 persones han passat aquest diumenge per l'acte de la plaça de l'Olivera. Foto: Junts per Puig-reig-ERC


"Als panells hi hem destacat els tres eixos en els quals treballarem durant el pròxim mandat si els veïns ens tornen a fer confiança, són tres eixos que són la base del nostre projecte per a Puig-reig i que, per tant, són també els mateixos amb els quals hem estat treballant fins ara: l'eix econòmic, l'eix cultural i l'eix de l'entorn", ha afirmat l'alcalde i cap de llista de Junts per Puig-reig. "A més, hi ha un eix que els engloba tots, des de Junts per Puig-reig hem posat les persones al centre de la gestió", ha subratllat Altarriba. 

L'alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, ha acompanyat la candidatura puigreigenca durant l'acte. "Participació, proximitat, gestió rigorosa, responsabilitat, les persones al centre de la política municipal. L'equip liderat per l'Alti, que hem presentat, vol seguir fent passos endavant", ha valorat Peraire. 
Arxivat a