Aura Coronado lidera la Copa d'Espanya i la lliga catalana d'esquí alpí

La de Castellar de n'Hug s'ha proclamat guanyadora en 7 de les 8 proves disputades a la segona fase de la Copa d'Espanya d'Esquí Alpí celebrada a Osca

Redacció
07 de març del 2019
Actualitzat a les 18:18h
Aura Coronado amb el dorsal de líder de Copa Espanya.
Aura Coronado amb el dorsal de líder de Copa Espanya. | Cedida
L'esquiadora berguedana Aura Coronado del club May Luengo Esquí Club ha assolit uns resultats espectaculars en la seva participació a la segona fase de la Copa d'Espanya d'Esquí Alpí, celebrada a l'estació d'esquí d'Astun (Osca) el passat cap de setmana. La de Castellar de n'Hug s'ha proclamat guanyadora en 7 de les 8 proves disputades, quedant en segona posició en la prova en la qual no va assolir el primer lloc. Així, Coronado s'ha posicionat com a líder de la classificació de la Copa d'Espanya. 

La jove berguedana també ostenta el liderat de la Lliga Catalana d'Esquí, fet que fa que actualment llueixi el dorsal de líder a ambdues competicions. 
 

Aura Coronado en un dels podis de la segona fase de la Copa d'Espanya. Foto: Cedida


En aquesta segona dase de la Copa d'Espanya d'Esquí Alpí, Aura Coronado ha dominat totes les proves disputades de Súper Gegant, Gegant i Eslàlom. El gironellenc Oleguer Selga del CANM-C també ha participat a la prova, constatant així la seva progressió. La Fase Final de Copa Espanya es disputarà els propers 22, 23 i 24 de març, i els dos esportistes berguedans hi estan classificats.
 
Es dona la particularitat que Aura Coronado i Oleguer Selga són companys a l'equip de competició de Patins en Línia del May Luengo Esqui Club, que organitza el Trofeu Berguedà a la ciutat de Berga de Copa Espanya des de ja fa 3 anys.