Josep Subirana revalida com a cap de llista d'ERC a Avià

L'actual regidor de Qualitat de Vida, Sanitat i Medi Ambient del municipi repeteix com a cap de llista dels republicans

Redacció
07 de març del 2019
 L'alcaldable d'ERC per Avià, Josep Subirana.
L'alcaldable d'ERC per Avià, Josep Subirana. | Cedida
Josep Subirana serà de nou alcaldable d'ERC a Avià, segons ha fet públic aquest dimecres. La candidatura d'ERC Fem Avià compta amb 11 representants i 9 suplents, més de la meitat dels quals repeteixen. Entre els vuit primers de la llista també hi ha Susana Campillo, exregidora socialista d'Avià, Jaume Bascompte, Josep Gabarró, Guillem Tristany, David Benítez, Mai Alsina i Dolors Bascompte.  
 
Josep Subirana i Jové, 1974, està casat i és pare de dos fills de 2 i 5 anys. Josep Subirana es va llicenciar en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Té el curs d’aptitud psicopedagògica per la Universitat de Lleida (UDL), el postgrau en Cooperació Internacional per la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) i el màster per la Universitat d'Edimburg. Josep Subirana actualment és regidor a l'ajuntament d'Avià, responsable de la cartera de Qualitat de Vida, Sanitat i Medi ambient. 

Fonts d'ERC asseguren que busquen implementar "un projecte republicà amb una llista preparada i plurivalent" que "defugi dels personalismes i que doni importància al treball de grup". Les prioritats del grup són "l'estalvi" i "la sostenibilitat pública i privada", aixó com "assolir alta qualitat en els serveis i atenció a persones en vulnerabilitat i continuar millorant la qualitat de vida dels avianesos atenent les seves necessitats socials, culturals, esportives i econòmiques".