L'empresa Foto&Film de ProduccionsMC, premiada per tercer any consecutiu als Wedding Awards

També s'han emportat guardó empreses berguedanes com Parèntesis, Kike & Jud i Rever Events

Redacció
06 de març del 2019
Actualitzat a les 17:15h

Imatge d'un dels productes elaborats per l'empresa. Foto: Foto&Film


Foto&Film de ProduccionsMC, dels emprenedors berguedans Jordi Merino i Jordi Galera, ha estat guardonada en categoria de Fotografia i Vídeo per tercer any consecutiu als premis Wedding Awards, que entrega el portal Bodas.net des de 2015, per l'excel·lència en el servei ofert per les empreses del sector nupcial. Es tracta de la primera empresa berguedana que aconsegueix obtenir aquest guardó durant tres anys seguits. 

Altres empreses berguedanes també han rebut el premi. És el cas de Parèntesis de Gironella o de l'empresa Kike & Jud, amb establiment al passeig de la Pau, si bé al web de Bodas.net consta com a empresa de Sant Feliu de Llobregat. En una altra de les categories, la musical, s'ha premiat a Rever Events de Berga. 
 
El guardó reconeix al 5% de les empreses que han obtingut el major nombre d'opinions positives, d'entre les 43.000 que es poden trobar en línia, tenint en compte la qualitat de la feina feta i la continuïtat. En aquest sentit, doncs, es té molt present l'opinió de les parelles que cada any es casen, per tal de tenir en compte i poder premiar les millors empreses del sector.

"Cada parella contracta una mitjana de deu proveïdors per al seu casament i hi confien  tots els detalls del gran dia. Estem parlant d'un moment irrepetible i d'un client molt exigent, per això ens sembla just basar l'entrega de premis en les seves opinions, que a més són clau per ajudar a escollir les futures parelles", ha expressat Nina Pérez, CEO de Bodas.net.
 
Els premis Wedding Awards es reparteixen en 18 categories, entre les quals fotografia, vídeo, banquet, càtering, música, detalls, flors i decoració, animació, complements, joieria o vestits, entre altres. En el cas de ProduccionsMC i Foto&Film, tornen a ser enguany l'única empresa berguedana en aconseguir aquest reconeixement, fet que ells mateixos destaquen amb satisfacció.