La Diputació actualitza el pla d'abastament d'aigua de Borredà

D'entre les actuacions proposades, s'hi inclou la instal·lació d'una nova potabilitzadora amb portada d'aigua al dipòsit de Campalans, i en global es preveu una inversió de 308.800 euros

Redacció
05 de març del 2019
Poble de Borredà.
Poble de Borredà. | Aj. Borredà
La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla director d'abastament d'aigua de Borredà, un treball que ha servit per actualitzar l'inventari de la xarxa, incloent totes les conduccions d'aigua, els pous i els dipòsits, avaluant-ne el seu estat de conservació. 
 
A partir de les dades recollides s'han proposat unes actuacions que permetran incrementar el rendiment de la xarxa. Igualment, es proposa instal·lar una nova potabilitzadora amb una portada d'aigua al dipòsit de Campalans per millorar el funcionament de la xarxa durant el tercer trimestre en el que la demanda és més gran. En conjunt, la inversió que caldrà realitzar d'acord amb les propostes del pla és de 308.800 euros.
 
Els plans directors de xarxes de serveis són una eina de suport a la presa de decisions d'inversió en la millora de les xarxes de titularitat municipal, com son l'aigua potable, l'enllumenat públic i el clavegueram. Els treballs inclouen l'inventari de la xarxa, una diagnosi sobre el seu estat, propostes de millora, amb les característiques tècniques i un pla d'etapes d'inversió.