Serrateix espera omplir en la 7a Fira agrícola i d'artesania d'aquest diumenge

Durant el matí de diumenge l'entorn del monestir s'omplirà amb una setantena de parades i també es podran realitzar visites guiades i un esmorzar de forquilla

01 de març del 2019
Actualitzat a les 18:55h

Monestir de Santa Maria de Serrateix. Foto: AARB


Viver i Serrateix espera atraure de nou més d'un miler de persones a la Fira agrícola, d'artesania i de productes de proximitat que celebra aquest diumenge a la Plaça del Monestir de Serrateix. Fa set anys que la mostra s'organitza per promoure i donar una major visibilitat al municipi, i aquesta és la xifra de visitants que suma l'esdeveniment una edició rera l'altre.

Durant tot el matí de diumenge, es faran visites guiades al monestir, i els visitants podran gaudir també d'un esmorzar tradicional de forquilla, amb torrades i l'anomenat suca-mulla, conegut com a pa amb sucre. Si el temps acompanya, i malgrat que coincideixi amb el cap de setmana de Carnestoltes, l'organització espera omplir. "El nostre públic és fidel i ve majoritàriament de pagès o de poblacions properes, també aficionat a l'artesania, de manera que esperem que un any més no hi falti", ha explicat el regidor de Cultura, Joan Simon. 

Entre la setantena de parades que hi haurà al mercat, se'n podran trobar d'alimentació, però també d'artesania productes locals. A més, a la plaça del Monestir, també hi haurà una part dedicada a la maquinària agrícola. L'ambientació a la fira es mantindrà durant bona part del matí i s'espera un major nombre de visitants a partir de les 11. "És una bona oportunitat per venir a donar el volt, i gaudir de l'entorn", ha recordat Simon. 
Arxivat a