VÍDEOS La ja clàssica picabaralla del Carnestoltes engega motors amb molt d'humor

La generació del 94 ha publicat un vídeo on recorda la seva rivalitat amb la comparsa dels del Bigoti, més tard els vigents campions han presentat el seu espot: «La España CUCqui» | La colla del 1995 va anunciar ja fa uns dies que la seva aposta és la rotonda de Berga Sud

Redacció
01 de març del 2019
Actualitzat a les 21:20h
La colla del Bigoti presenta espot carnavalesc amb una paròdia de Franco.
La colla del Bigoti presenta espot carnavalesc amb una paròdia de Franco. | Cedida
L'eterna picabaralla per ser la millor comparsa d'animació al Carnestoltes de Berga ha tornat a engegar motors amb molt d'humor a través de les xarxes socials. La generació de 1994 ha publicat aquest divendres un nou vídeo on recorda la seva rivalitat amb la comparsa dels del Bigoti. 

Un espot on els participants fingeixen participar en un '30 minuts' molt especial en el qual expliquen els preparatius per la rua d'aquest dissabte. Els del 94 hi demanen "menys bigotis" i "més mel".




Els del Bigoti, els vigents campions, també han publicat més tard el seu vídeo promocional de la rua de Carnaval. En un animat vídeo han anunciat l'arribada a Berga d'un nou fenomen: 'la España CUCqui'. El podreu veure a continuació: 
 
A principi de setmana va ser la generació del 95 qui presentava la seva candidatura a millor comparsa amb un vídeo on anunciava que la seva aposta d'enguany, després d'inspirar-se en la desobediència i les obres de Sixena, serà la rotonda de Berga Sud.



 
Arxivat a