Berga treu a licitació les obres d'adequació de la planta baixa del convent de Sant Francesc

L'import estimat del contracte és de 283.141,74 euros amb l'IVA inclòs, i el termini d'execució dels treballs previstos serà de 8 setmanes

Redacció
28 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:19h
Planta baixa del convent de Sant Francesc de Berga.
Planta baixa del convent de Sant Francesc de Berga. | Aj.Berga
L’Ajuntament de Berga ha iniciat aquesta setmana el procediment per fer efectiva l'adjudicació de les obres del projecte d'adequació de la planta baixa del convent de Sant Francesc amb l'objectiu de dotar a la ciutat d'un equipament públic per desenvolupar-hi activitats de pública concurrència. El consistori té previst destinar l'equipament a usos culturals, entre d'altres, i una de les primeres iniciatives que acollirà serà una exposició antològica de l'obra de l'artista berguedà, Joan Ferrer, impulsada pel grup de pintors Verdaguer 7.

Dilluns es va publicar l'anunci al Perfil del Contractant del web municipal i dimarts es va obrir el període per a què les persones naturals i jurídiques interessades puguin presentar les seves ofertes en relació al projecte esmentat. 
 
Projecte d'habilitació de l'equipament per a usos públics
 
El projecte d'adequació del convent de Sant Francesc per a usos públics contempla la reforma de gairebé tota la planta baixa de l'immoble cedit gratuïtament per la comunitat franciscana a l'Ajuntament de Berga l'agost de 2016.

L'actuació inclou l'habilitació de diversos espais d'una superfície útil de 789,11 metres quadrats. La zona d'ús públic inclou una recepció, dues sales d'exposicions, una sala d'audiovisuals i una zona destinada a la realització de tallers. La zona d'ús restringit tindrà una guixeta, un bany petit, un magatzem, dues sales d'instal·lacions tècniques i un distribuïdor. L'import estimat del contracte és de 283.141,74 euros amb l'IVA inclòs, i el termini d'execució de les obres previst serà de 8 setmanes.
 
 
Presentació d'ofertes
 
Les ofertes per concórrer al concurs de licitació es podran presentar fins just abans de la mitjanit del dissabte 23 de març, mitjançant l’ús del sobre digital. El sobre sigital és un sistema de licitació electrònica ensobrada que permet la presentació i l'obertura d’ofertes de manera electrònica garantint la confidencialitat del seu contingut fins al moment de l'obertura. Les empreses licitadores hauran d'acreditar la seva solvència econòmica, tècnica i professional per optar a la contractació del projecte.
 
La mesa de contractació formada per un president, tres vocals i un secretari avaluarà totes les propostes presentades amb l'objectiu d'escollir l'oferta que resulti més adequada i avantatjosa per a la licitació.
Arxivat a