Llibertat provisional amb mesures cautelars per a l'acusat d'abusar d'una menor a l'antic Menfis

Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta i continuen buscant un segon home que també hauria abusat de la jove

27 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:26h
L'abús s'hauria produït a l'antiga discoteca Menfis.
L'abús s'hauria produït a l'antiga discoteca Menfis. | Google Maps
Llibertat provisional amb mesures cautelars per a l'home de 26 anys que el divendres 22 de febrer va ser detingut pels Mossos d'Esquadra acusat d'haver comès abús sexual contra una noia menor d'edat a l'antiga discoteca del Menfis de Berga. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat aquest dimecres en una nota que aquesta va ser la decisió presa per la magistrada el passat dissabte. 

Una jove menor d'edat veïna de Berga va denunciar el dia 20 de febrer haver patit un abús sexual a la zona de l'antiga discoteca Menfis per part de dos coneguts seus, tal com va informar ahir aquest mitjà. La noia va dirigir-se la setmana passada a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé on els professionals del centre sanitari van activar el protocol establert en aquests casos, malgrat que els fets van passar a mitjan gener. Els Mossos d'Esquadra mantenen una investigació oberta i continuen buscant un segon home, del qual ja coneixen la identitat, i que també hauria abusat sexualment de la menor.

Es tracta del tercer cas d'atac d'índole sexual fet públic a la comarca del Berguedà en poc més d'una setmana, després de l'agressió sexual patida per una jove de Gironella i de la violació a una dona de 72 anys a Berga diumenge 17 de febrer. 
Arxivat a