Una menor de Berga denuncia haver patit abusos sexuals per part de dos homes a la zona del Menfis

Els Mossos d'Esquadra han detingut un primer sospitós i han identificat una segona persona implicada que es troba en recerca i captura

Redacció
26 de febrer del 2019
Actualitzat el 27 de febrer a les 17:13h
L'abús s'hauria produït a la zona de l'antiga discoteca Menfis.
L'abús s'hauria produït a la zona de l'antiga discoteca Menfis. | Google Maps
Una jove menor d'edat veïna de Berga ha denunciat haver patit un abús sexual a la zona de l'antiga discoteca Menfis. Fonts dels Mossos d'Esquadra han corroborat que han detingut un primer sospitós d'abusar sense consentiment de la jove, un home de 26 anys d'edat, i que s'ha identificat una segona persona implicada que es troba en recerca i captura.

La detenció del primer home va tenir lloc el passat divendres 22 de febrer. L'endemà va passar a disposició judicial i, hores després, va ser deixat en llibertat provisional amb mesures cautelars. A hores d'ara, la policia catalana manté oberta la investigació i ha segellat l'edifici de l'antiga discoteca que es troba abandonat. 

La noia afectada va dirigir-se a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga el passat dimecres 20 de febrer on va explicar al personal mèdic que havia patit un abús sexual per part de dos coneguts seus. Va ser a partir del relat de la jove que el centre hospitalari va activar els protocols per aquest tipus de casos. Segons afirmen les fonts policials, els fets denunciats s'haurien produït gairebé un mes enrere, a mitjan gener. 
 
Arxivat a