L'Escola Bressol Flor de Neu recapta 1.000 euros per a la investigació del càncer infantil

El centre va organitzar una caminada solidària el passat dissabte 16 amb l'objectiu d'entregar íntegrament els beneficis al laboratori de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Redacció
26 de febrer del 2019
Actualitzat el 02 de març a les 15:29h
Caminada de l'Escola Bressol Flor de Neu de Berga.
Caminada de l'Escola Bressol Flor de Neu de Berga. | Cedida
L'Escola Bressol Flor de Neu de Berga, juntament amb l'Associació de Mares i Pares (AMPA) del centre, ha recaptat 1.000 euros per a la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu gràcies a l'organització d'una caminada solidària, celebrada el passat dissabte 16 de febrer. 

Els participants van sortir de l'escola, van caminar fins al Barri de la Creu i van retornar al centre on van finalitzar la jornada amb un piscolabis. En aquesta activitat, també hi van col·laborar l'empresa Liven i l'Ajuntament de Berga. Fonts de la comunitat educativa han assegurat que fan "una molt bona valoració" de l'activitat i han recordat que els diners recaptats es donaran íntegrament al laboratori d'investigació de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on es duen a terme diferents projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil. Des de l'Escola Bressol Flor de Neu s'espera poder repetir l'activitat l'any vinent.