El Memorial Ricard Cuadra comptarà enguany amb la participació d'Andrea Motis

El concert tindrà lloc dijous 13 de juny al Centre Artesà Tradicionàrius, de Barcelona, i el dissabte 15 de juny, a les 10 del vespre, a la plaça Sant Pere de Berga

Redacció
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 10:43h

Andrea Motis i Joan Chamorro tocaran divendres en format quintet. Foto: Martí Albesa


El Concert de Patum "Memorial Ricard Cuadra" arribarà aquest any a la seva 22a edició i comptarà amb la participació d'Andrea Motis. La coneguda cantant, trompetista i compositora lidera un quintet format per ella mateixa, i amb Joan Chamorro, al contrabaix, Ignasi Terraza, al piano, Josep Taver, a la guitarra, i Esteve Pi, a la bateria, amb el qual participarà al recital. 

El concert tindrà lloc dijous 13 de juny al Centre Artesà Tradicionàrius, de Barcelona, i el dissabte 15 de juny, a les 10 del vespre, a la plaça Sant Pere de Berga. 

Les melodies patumaires podran gaudir-se passades pel sedàs del jazz particular d'Andrea Motis Quintet, de manera que es podrà gaudir també de la seva capacitat d'improvisació i reinterpretació de la música popular. A la primera part del concert, s'interpretarà també una peça conjunta amb la Banda Memorial Ricard Cuadra composada per Sergi Vergés, col·laborador habitual de la formació d'Andrea Motis i que ara mateix és director de la Big Band del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. 
Arxivat a