La PAHC del Berguedà empapera Catalunya Caixa de Berga

La plataforma se suma a l'acció contra Blackstone que s'ha portat a terme a tot Catalunya

Redacció
11 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:25h
La PAHC empapera l'oficina de Catalunya Caixa de Berga
La PAHC empapera l'oficina de Catalunya Caixa de Berga | PAHC Berguedà

La PAHC empapera l'oficina de Catalunya Caixa de Berga Foto: PAHC Berguedà


Una quinzena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) del Berguedà s'han sumat aquest dimecres a l'acció coordinada que s'ha fet al conjunt de Catalunya i a cinc ciutats europees pel fet que Blackstone, un fons voltor, hagi comprar el 90% de les hipoteques impagades de Catalunya Caixa, banc rescatat amb diners públics i que el juliol va ser comprar pel BBVA. 

En el cas de Berga, la PAHC Berguedà ha optat per realitzat una simple acció de suport que ha consistit en empaperar l'oficina que Catalunya Caixa té al passeig de la Pau. Segons han explicat a NacióBerguedà, és el “petit gra de sorra” que s'ha volgut posar des del territori.

Cap a les 11.00 del matí, membres de la plataforma han penjat amb celo desenes de cartells a les vidrieres de l'oficina de l'entitat bancària. Una acció clarament simbòlica que, segons comenten, ha durat poc més de cinc minuts. Durant aquest transcurs de temps, ni ells ni l'entitat han mantingut cap tipus de diàleg, i tampoc hi ha hagut incidents. Poca estona després, ja s'havien enretirat els cartells. 
Arxivat a