La Colla Vella dels Xiquets de Valls guanya el Torneig de Futbol Casteller de Berga

La millor afició del multitudinari cap de setmana ha estat la dels Castellers de la Sagrada Família

Redacció
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 10:50h
La Colla Vella guanya el Torneig de Berga.
La Colla Vella guanya el Torneig de Berga. | Aj.Berga
La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha guanyat la competició esportiva i els Castellers de la Sagrada Família el premi a la millor afició del Torneig de Futbol Casteller disputat a Berga. Més de 1.500 persones han participat en la 18a edició d'aquesta competició entre colles castelleres. El cap de setmana del 23 i 24 de febrer de 2019, Berga s'ha convertit en la capital del món casteller, aplegant 48 colles castelleres que han disputat 160 partits de futbol a 8 pistes diferents. La final s'ha jugat en un Pavelló d'Esports ple de gom a gom el diumenge a dos quarts de 2 del migdia.
 

La Colla Vella s'ha imposat als Minyons de Terrassa. Els tercers classificats han estat els Castellers de Vilafranca que s'han imposat a la final de consolació als Moixiganguers d’Igualada. Els Castellers de Berga han signat un molt bon torneig i s'han classificat, finalment, en el cinquè lloc.
 
Després de la final del diumenge, més de 1000 persones han dinat al Pavelló Vell i s'ha conclòs el torneig amb el lliurament de premis. El Premi a la Millor Afició se l'han endut els Castellers de la Sagrada Família, que han portat el seu bon humor i animació a les pistes on han jugat.
 
El torneig, que ha omplert la ciutat de persones i activitat durant tot el cap de setmana, ha estat organitzat pels Castellers de Berga i l’Ajuntament de Berga i ha comptat amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà.
Arxivat a