Detingut un home de 36 anys com a presumpte autor d'una agressió sexual a Gironella

Els fets van passar dissabte als voltants de la mitjanit en un portal del carrer Pont de les Eres; la víctima és una jove major d'edat | Es tracta del segon cas de violació en només set dies al Berguedà

Redacció
24 de febrer del 2019
Actualitzat el 25 de febrer a les 15:43h
L'agressió va produir-se dissabte en un portal del carrer Pont de les Eres.
L'agressió va produir-se dissabte en un portal del carrer Pont de les Eres. | Google Maps
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 36 anys com a presumpte autor d'una agressió sexual a una jove major d'edat a Gironella, segons ha avançat Regió7 i ha pogut confirmació NacióBerguedà. Els fets van passar dissabte als voltants de la mitjanit en un portal del carrer Pont de les Eres, a prop de la biblioteca municipal. Veïns de la zona van avisar a la policia catalana alertats pels forts crits d'una discussió entre el presumpte agressor i la seva víctima. Quan els agents van arribar al lloc, la víctima va relatar els fets, però el presumpte autor ja havia fugit. La dona va ser traslladada a l'Hospital Sant Bernabé de Berga, on va ser atesa.

L'endemà, la policia va detenir el presumpte autor de l'agressió i està previst que passi a disposició judicial aquest dimarts. Es tracta del segon cas de violació en només set dies al Berguedà. 

L'Ajuntament de Gironella ha fet públic un comunicat aquest vespre on mostra "el més ferm rebuig davant d'aquesta presumpta agressió sexual intolerable" i explica que el consistori "està oferint tot el suport a la persona agredida i a la seva família, tant en l'assessorament i l'acompanyament com en l'atenció necessària des dels propis Serveis Socials municipals, així com també del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), coordinadament amb el Consell Comarcal del Berguedà". L'ajuntament demana també "respecte total per la privacitat de la víctima".

 
Arxivat a