Ferran Aymerich es confirma com a membre de la candidatura de Jordi Sabata

Aymerich és enginyer industrial especialitzat en Organització Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i va ser un dels membres de la comissió del centenari de la Coronació de Queralt

Redacció
22 de febrer del 2019
Actualitzat el 19 de març a la 13:50h

Ferran Aymerich (30 anys) era un dels noms de la candidatura que sonava amb força. Foto: Junts per Berga


Era un dels noms que havia sonat amb força. Junts per Berga ha presentat aquest divendres Ferran Aymerich (30 anys) com a membre de la candidatura per a les eleccions municipals. Aymerich és enginyer industrial especialitzat en Organització Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i va ser un dels membres de la comissió organitzadora del centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt l'any 2016. Encara no s'ha tancat en quin número de la llista es presentarà Aymerich. Però segons fonts properes serà en posicions destacades. 

"Ara, més que mai, ens cal un equip de gent capaç de fixar el rumb d'aquesta ciutat i que treballi sense descans per aconseguir-ho”, explica Aymerich en un vídeo difós a les xarxes socials de la candidatura, que en aquesta ocasió ha estat enregistrat a Queralt. Assegura que Berga "necessita recuperar la il·lusió", però es mostra esperançat: "Tinc el convenciment que amb el treball, l'esforç i l'empenta de tots i totes, ho farem". La intenció és donar a conèixer totes les persones que conformen la candidatura, que s'aniran fent públiques en aquest canal del partit. 
Arxivat a