Aura Coronado continua acumulant èxits i domina en el Gran Premi UEC d’esquí alpí

El gironellenc Oleguer Selga de CNAM-C, va aconseguir la tercera plaça a les proves d'eslàlom de la competició que va disputar-se al Pas de la Casa a principi de mes

Redacció
22 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:51h
Aura Coronado amb el dorsal de líder de la lliga catalana.
Aura Coronado amb el dorsal de líder de la lliga catalana. | Cedida
La berguedana Aura Coronado continua acumulant molt bons resultats esportius. La jove esportista del May Luengo Esquí Club i veïna de Castellar de n'Hug es va imposar amb autoritat a les proves d'eslàlom i de gegant del primer Gran Premi UEC d’esquí alpí, disputat a l'estació del Pas de la Casa a principi del mes de febrer.  També el gironellenc Oleguer Selga de CNAM-C, va aconseguir pujar al tercer calaix del podi en les proves d'eslàlom del gran premi disputat al Pas de la Casa. La prova va disputar-se el 9 i 10 de febrer.

A Sierra Nevada, a la primera fase de la Copa d'Espanya, en la qual van participar ambdós esquiadors, Aura Coronado tampoc va defraudar. La jove va assolir la segona posició a la prova de GS, situant-se líder de la lliga catalana i segona de la Copa d'Espanya.

Amb tot plegat, els èxits per a la seva projecció esportiva no acaben aquí. En la seva primera participació internacional amb la selecció espanyola d'esquí alpí, Aura Coronado va aconseguir la cinquena posició a prova de SL, en el 27è Trofeu Borrufa celebrat a l'estació d'esquí d'Ordino Arcalís (Andorra). Es tracta d'una de les proves més prestigioses i importants del calendari de curses d'esquí alpí infantils del circuit internacional de la FIS Children Races Organizing.