L’Ajuntament de Gironella adequa el segon pis social del municipi

La regidora d'Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, ha destacat la importància "de tenir dos pisos socials a la vila, un d'ells, adaptat per a persones amb discapacitat"

Redacció
20 de febrer del 2019
L’habitatge està situat a l’Avinguda Catalunya, número 2.
L’habitatge està situat a l’Avinguda Catalunya, número 2. | Aj. Gironella
L'Ajuntament de Gironella ha rehabilitat el segon pis social del municipi, situat a l'Avinguda Catalunya 2, a la finca on hi havia l'antic escorxador municipal. L'immoble, propietat de l'Ajuntament de Gironella, ja disposava d'un pis social a la primera planta, condicionat l'any 2015, i ara s'ha adequat la planta baixa, per fer-hi un habitatge social i accessible.
 
Les obres de condicionament s'han basat en l'accessibilitat i l'habitabilitat, s'han adequat els recorreguts, s'ha remodelat el bany, i renovat la instal·lació elèctrica. A més, s'han millorat l'aïllament amb la col·locació de noves finestres i doble envidrament.
 
La regidora d'Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, destaca la importància "de tenir dos pisos socials a Gironella, un d'ells, adaptat per a persones amb discapacitat". Aquest projecte ha tingut un cost de 25.303,45 euros, dels quals 10.000 euros s'han obtingut gràcies a un acord amb l'Obra Social "La Caixa", firmat el passat 2018, i 9.000 euros a través de la Diputació de Barcelona. 
Arxivat a