La pel·lícula «Petra» canvia de data a Berga per la vaga i es podrà veure divendres al Teatre Patronat

La projecció del film de febrer del Cicle Gaudí s'ajorna un dia per no coincidir amb la convocatòria de vaga

Redacció
19 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:48h
«Petra» és la pel·lícula del febrer del Cicle Gaudí.
«Petra» és la pel·lícula del febrer del Cicle Gaudí.
La projecció de la pel·lícula 'Petra', inclosa al Cicle Gaudí de Cinema, i que estava programada pel pròxim dijous 21 de febrer, canvia de data per la vaga convocada aquell dia. El film es projectarà a Berga divendres 22 de febrer a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Patronat. 

'Petra' és la pel·lícula del febrer del Cicle Gaudí. El film, que es va estrenar al Festival de Canes, es podrà veure aquest mes en una quarantena de cinemes d'arreu del país a preu reduït. Dirigit per Jaime Rosales té un repartiment de luxe amb Bárbara Lennie, Alex Brendemühl, Joan Botey, Marisa Paredes i Oriol Pla.
 
El film, dirigit per Jaime Rosales, va ser nominat en vuit categories dels Premis Gaudí i es va endur un premi, el de millor actor secundari per a Oriol Pla –que ja havia aconseguit l'any anterior-. Bárbara Lennie també va optar al premi a la millor actriu als Premis del Cine Europeu (EFA).
 
Petra (Bárbara Lennie) és una jove artista rebel que, malgrat els advertiments de la seva mare, busca la trobada amb el seu pare, la identitat del qual li ha estat sempre amagada. Jaume (Joan Botey) és un cèlebre artista plàstic que maltracta a tot aquell que té al seu al voltant. Lucas (Alex Brendemüh) és un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre’s de l’ombra del seu pare. La història d’aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència. Malgrat els intents de Petra i Lucas per contenir la fúria, la rancúnia i l’odi de Jaume, el destí imposarà la seva lògica cruel.

Només al final, una revelació inesperada permetrà que Lucas i Petra trobin junts un camí cap a la redempció.
Arxivat a