L'expresidenta dels comerciants, Ariadna Herrada, primera dona de la llista de Junts per Berga

El 2015 ocupava el número 9 de la candidatura de Convergència i Unió (CiU) encapçalada per Antoni Biarnés

18 de febrer del 2019
Actualitzat el 19 de març a la 13:52h
Ariadna Herrada, primera dona de la llista de Junts per Berga.
Ariadna Herrada, primera dona de la llista de Junts per Berga. | Junts per Berga
Junts per Berga ha anunciat aquest dilluns al migdia la primera dona de la seva candidatura. Es tracta d'Ariadna Herrada (40 anys), enginyera tècnica industrial de formació i que ha estat presidenta de Berga Comercial els darrers quatre anys. Herrada té experiència i vocació en la gestió i el servei públic, perquè va ser regidora de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès entre els anys 2007 i 2010, el seu poble natal, i disposa del postgrau de Gestió i Administració Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El 2015 ocupava el número 9 de la candidatura de Convergència i Unió (CiU) encapçalada per Antoni Biarnés. 

Actualment, Ariadna Herrada té una empresa dedicada a la formació i assessoria empresarial i imparteix classes a l'Agència del Desenvolupament del Berguedà com a experta dels mòduls de formació professional de vendes i atenció al client, així com cursos de comunicació empresarial i de gestió i control de documentació.

"Vaig arribar a Berga fa 10 anys i aquesta ciutat em va acollir amb els braços oberts. Ara, amb tota la humilitat i la il·lusió, he decidit retornar-li tot el que m'ha donat", explica Herrada en un vídeo difós a les xarxes socials de Junts per Berga. Remarca que "només té paraules d'agraïment" cap a aquesta ciutat i la seva gent i que "no s'imagina la vida enlloc més que no sigui en aquests carrers."
 
Arxivat a