Detingut per agredir sexualment una dona de 72 anys a Berga

Els fets han passat diumenge al vespre en un portal de la Gran Via de la ciutat

18 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:59h
Els fets han passat al carrer Gran Via de la ciutat, al número 42, on hi ha una oficina de recaptació d'impostos.
Els fets han passat al carrer Gran Via de la ciutat, al número 42, on hi ha una oficina de recaptació d'impostos. | Pilar Màrquez Ambròs
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge al vespre un home a Berga per agredir sexualment una dona de 72 anys en ple carrer. Els fets han passat al carrer Gran Via de la ciutat, al número 42, on hi ha l'oficina de gestió i recaptació de la Diputació de Barcelona, als voltants de dos quarts de 8 del vespre.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, l'home hauria arraconat la dona en un portal, agredint-la i colpejant-la. La policia catalana ha detingut in fraganti el presumpte agressor després que un testimoni dels fets truqués al 112 alertant que s'estava cometent una violació.  

Els veïns haurien sentit crits i això és el que hauria fet que alertessin la policia, que va detenir l'agressor al mateix lloc dels fets. L'home de 33 anys no és veí de la comarca, sinó que resideix a l'àrea metropolitana. Està previst que passi a disposició judicial aquest dimarts. La policia catalana ha informat que el detingut té antecedents per fets similars. 

Els Mossos d'Esquadra s'han personat aquest matí a l'oficina de la Diputació per demanar les gravacions de les càmeres de seguretat de l'oficina de recaptació, per tal de comprovar si van gravar l'agressió. La víctima va rebre anit atenció mèdica a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga. 
Arxivat a