Marc Marginet formarà part de la candidatura de Junts per Berga

Junts per Berga ha anunciat aquest divendres a través d'un vídeo que el jove berguedà, amb forta implicació en diverses entitats de la ciutat, ocuparà una de les posicions destacades de la llista

15 de febrer del 2019
Actualitzat el 19 de març a la 13:51h
Marc Marginet en el vídeo on s'ha fet públic que es presentarà a la llista de Junts per Berga, amb Jordi Sabata.
Marc Marginet en el vídeo on s'ha fet públic que es presentarà a la llista de Junts per Berga, amb Jordi Sabata. | Junts per Berga
Primera cara confirmada de la candidatura de Junts per Berga després de la presentació de Jordi Sabata com a cap de llista. Marc Marginet (28 anys), llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, ha anunciat aquest divendres que formarà part del projecte de Junts per Berga per les eleccions municipals. Segons fonts de la candidatura, encara no s'ha tancat en quin número de la llista es presentarà Marginet, però serà en posicions destacades. 

En un vídeo publicat a les xarxes socials del partit, Marginet assegura que Berga "necessita recuperar l'autoestima col·lectiva i convertir-se en una ciutat viva, participativa i compromesa". La gent, afirma, "ha de ser l'autèntica protagonista" de la ciutat.


Segons Marginet, vinculat amb diverses organitzacions, col·lectius i entitats berguedanes, "el valor més gran" que té la ciutat "és la seva gent". El jove explica que sempre ha compartit vivències "amb gent enamorada de Berga, que ho donen tot i més, de manera altruista, amb molta il·lusió i amb ganes de fer poble". "Sóc com sóc perquè he crescut en el teixit associatiu berguedà", resumeix. 

Marc Marginet Sensada (28 anys) és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, havent cursat pràctiques a la Comissió Jurídico-Assessora de la Generalitat de Catalunya. Actualment és advocat exercent amb despatx a la Plaça Sant Pere i cursant el màster en Gestió Cultural de la Universitat Oberta de Catalunya i Universitat de Girona.
 

Marc Marginet ocuparà una de les posicions destacades de la llista de Junts per Berga. Foto: Junts per Berga


És monitor i director en lleure. Ha format part durant molts anys del Grup de Colònies a Borredà, i també del Grup Fent Camí i de l’Esplai d’Avià. També ha estat  relacionat durant diversos anys al futbol base del CE Berga, el Cal Rosal i amb el primer equip de l'Olvan i el Casserres.

Per altra banda, és membre de l'Agrupació Teatral La Farsa i ha dirigit obres com Hamlet Dramaturg de Ramon Vinyes, El Foc de les Ginesteres de Josep Maria de Sagarra. Marginet també ha interpretat diversos papers als Pastorets de Berga i n'ha coordinat o dirigit d'altres de la comarca, com els Pastorets de Bagà. Actualment, col·labora activament en les "recreacions" de la Carlinada així com principalment de la festa dels  Elois. El 2010 va ser un dels guanyadors del popular programa televisiu de TV3 "Buscant la Trinca".