Els Mountain Runners aconsegueixen catorze medalles als Campionats d'Espanya d'esquí de muntanya

Fonts del club han destacat el paper de la triple campiona d'Espanya en categoria cadet Maria Costa, Ot Ferrer doble campió i d'Ares Torres amb tres subcampionats

Redacció
14 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:16h
Ot Ferrer ha aconseguit ser doble campió d'Espanya, en esprint i individual.
Ot Ferrer ha aconseguit ser doble campió d'Espanya, en esprint i individual. | Mountain Runners
Els esportistes dels Mountain Runners del Berguedà han fet un gran paper al Campionat d'Espanya d'Esquí de Muntanya (SKimo) a Boí Taüll, que s'ha celebrat el passat cap de setmana del 8 al 10 de febrer. Han aconseguit 14 medalles en les tres disciplines en les quals participaven: Esprint, individual i cronoescalada. El club berguedà va ser el que va presentar-hi un major nombre de participants infantils, un total de 7, en la primera edició en la qual podien participar. 

Fonts del club han destacat el paper de la triple campiona d'Espanya en categoria cadet, Maria Costa, que va imposar-se en les proves d'esprint individual i cronoescalada; així com també el d'Ares Torres amb els tres subcampionats. Núria Torra va aconseguir un segon i tercer lloc en categoria júnior, en esprint i cronoescalada. 

Ot Ferrer va aconseguir ser doble campió d'Espanya, en esprint i individual, a més d'un tercer lloc en cronoescalada en la categoria cadet. Tomeu Comellas va penjar-se la medalla de bronze en la modalitat d'esprint i Enric Baños va finalitzar en el top 10 en les tres modalitats. 

En categoria infantil, Berenguer Gascó va aconseguir penjar-se la medalla de bronze en la categoria individual. Erola Rocias va finalitzar dins del top 5 en les dues proves en les quals va participar. 

Els Mountain Runners han destacat la feina dels entrenadors i tècnics del club Andreu Sarrà, Helena Salvany, Sergi Artís, August Gendrau i Adrià Chueca "amb entrenaments constants cada cap de setmana, i pels més grans també entre setmana, des de principis de temporada".

"A part de treballar en la tècnica de l'esquí de muntanya, en els entrenaments també es treballen aspectes tan importants com la seguretat; i saber moure's amb suficiència per la muntanya en condicions hivernals", han explicat fonts del club. 

El club s'ha mostrat "molt orgullós" de portar l'esquí de muntanya Berguedà al més alt nivell, "sent referents en aquest esport a la comarca, a Catalunya i a la resta de l'Estat, per la seva dedicació a la formació d'esportistes i amats de la muntanya". 
 

Bon paper amb catorze medalles dels esportistes dels Mountain Runners amb un paper destacat de Maria Costa. Foto: Mountain Runners