Campanya de micromecenatge per crear una xarxa de webcams al Pirineu

Projecte 4 Estacions impulsa un projecte per gaudir del Pirineu en tot moment

Redacció
12 de febrer del 2019
Els Pirineus, escenari d'un nou projecte col·laboratiu.
Els Pirineus, escenari d'un nou projecte col·laboratiu. | ACN
El col·lectiu Projecte 4 Estacions ha començat una campanya de micromecenatge a Verkami amb l'objectiu de crear una xarxa de 15 webcams que emetin en directe des de diversos punts del Pirineu.

Aquesta associació sense ànim de lucre formada per aficionats a la meteorologia vol aconseguir quinze punts de connexió en directe les 24 hores del dia amb una qualitat d'imatge de 1080 píxels. Projecte 4 Estacions considera que actualment és molt complicat poder veure el Pirineu en directe des de webcams amb una mínima qualitat i vol impulsar un projecte d'ús lliure i gratuït per a tothom.

Podeu consultar l'emplaçament de les futures càmeres en aquest mapa:



Totes les aportacions al projecte són solidàries, cadascú amb la quantitat econòmica que consideri oportú (es pot col·laborar a partir d'un euro), encara que els responsables de la campanya també ofereixen l'oportunitat de comptar amb una llista de VLC d'arxius m3u8 de totes les webcams en directe i la possibilitat de poder fer vídeos per a tots aquells que aportin més de 50 euros al projecte. L'estació d'esquí nòrdic Tuixent-La Vansa, un dels indrets que comptarà amb una webcam, s'ha sumat al projecte oferint noves recompenses.

L'objectiu de la campanya de micromecenatge és recaptar 800 euros per fer possible el projecte en la seva plenitud.