ocupació

El Consell convoca set places de feina per a aturats de llarga durada

El període de contractació serà d'un any

, Berga | 11/02/2019 a les 10:27h
Arxivat a: Societat, atur, ocupació, Consell Comarcal del Berguedà

Una oficina del servei públic d'ocupació: Europa Press


El Consell Comarcal del Berguedà promou set noves places en diferents àmbits, per a persones en situació d'atur de llarga durada. Es tracta d'una contractació temporal amb acompanyament a la contractació i la inserció per persones en situació de desocupació de llarga durada, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat i facilitar-los experiència professional per a la seva inserció laboral.

Les persones que poden acollir-se a les ofertes han d'estar inscrites a l'Oficina de Treball des de fa un mínim de 12 mesos, de manera continuada o no, dins d'un període de 18 mesos. La contractació serà d'un any. Es demanen persones per ocupar les següents places: operari de manteniment, tècnic de medi ambient, tècnic de territori, tècnic en assessorament en pobresa energètica, tècnic d'educació, joventut i cultura, tècnic de gestió administrativa general i tècnic de gestió. En tots els casos es busquen persones amb titulacions universitàries, graduats o com a tècnic especialista, exceptuant el lloc d'operari de manteniment, que ha de tenir l'educació secundària obligatòria finalitzada. 

La data límit per presentar-se a les ofertes finalitza aquest dilluns 11 de febrer i cal adreçar-se a l'Oficina de Treball de Berga, situada a l'avinguda del Canal Industrial.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Rasa dels Molins (arxiu).
Rasa dels Molins (arxiu). | Facebook Berga Claveguera Oberta
Pilar Màrquez Ambròs
El consistori disposa ja dels 208.127,99 euros de la subvenció que els va atorgar la Diputació de Barcelona i a hores d'ara s'està treballant "en les bases del concurs"
El director del centre, Xavier Llobet (a la dreta), en la roda de premsa sobre el cas de violències sexuals a l'Escola Municipal de Música, el passat gener (arxiu).
El director del centre, Xavier Llobet (a la dreta), en la roda de premsa sobre el cas de violències sexuals a l'Escola Municipal de Música, el passat gener (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Pilar Màrquez Ambròs
Eloi Escútia exposa que l'equip directiu mereix "tota la confiança" de l'executiu de la CUP, i afegeix que es convocarà un claustre extraordinari per debatre la problemàtica tal i com demana una instància del professorat
Els operaris de l'empresa de transport han descarregat aquest matí el TAC al centre hospitalari.
Els operaris de l'empresa de transport han descarregat aquest matí el TAC al centre hospitalari. | Jose Cardenas/Cedida
Pilar Màrquez Ambròs | 1 comentari
El nou TAC entrarà en funcionament en les properes setmanes i es treballa amb la previsió de programar les primeres proves diagnòstiques al març