El Consell convoca set places de feina per a aturats de llarga durada

El període de contractació serà d'un any

Redacció
11 de febrer del 2019
Actualitzat a les 10:36h

Una oficina del servei públic d'ocupació: Europa Press


El Consell Comarcal del Berguedà promou set noves places en diferents àmbits, per a persones en situació d'atur de llarga durada. Es tracta d'una contractació temporal amb acompanyament a la contractació i la inserció per persones en situació de desocupació de llarga durada, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat i facilitar-los experiència professional per a la seva inserció laboral.

Les persones que poden acollir-se a les ofertes han d'estar inscrites a l'Oficina de Treball des de fa un mínim de 12 mesos, de manera continuada o no, dins d'un període de 18 mesos. La contractació serà d'un any. Es demanen persones per ocupar les següents places: operari de manteniment, tècnic de medi ambient, tècnic de territori, tècnic en assessorament en pobresa energètica, tècnic d'educació, joventut i cultura, tècnic de gestió administrativa general i tècnic de gestió. En tots els casos es busquen persones amb titulacions universitàries, graduats o com a tècnic especialista, exceptuant el lloc d'operari de manteniment, que ha de tenir l'educació secundària obligatòria finalitzada. 

La data límit per presentar-se a les ofertes finalitza aquest dilluns 11 de febrer i cal adreçar-se a l'Oficina de Treball de Berga, situada a l'avinguda del Canal Industrial.