1 de 10

L'EOI ofereix un curs d'anglès per a professionals del turisme de muntanya

La formació s'ha pogut finançar gràcies als diners de l'impost sobre les estades turístiques

Turisme al Berguedà. | Arxiu
per Redacció, Berga | 8 de febrer de 2019 a les 13:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) del Berguedà ha organitzat un curs d'anglès de 45 hores de nivell A2 adreçat a professionals del turisme d'interior i de muntanya. Ho ha fet per encàrrec de la direcció general de Turisme, amb l'objectiu "d'aportar seguretat als professionals del turisme, perquè guanyin més qualitat i fluïdesa en l'expressió oral i escrita", segons fonts del centre.

La formació també vol donar eines a les persones que treballen en l'àmbit turístic "per disposar d'un vocabulari bàsic amb expressions tècniques", n'han explicat els responsables.  


Els curs s'ha pogut finançar gràcies als diners de l'impost sobre les estades turístiques al Berguedà. De manera que els alumnes que s'hi hagin inscrit, demostrant prèviament que són professionals del sector, podran assistir a classe de manera gratuïta. El professorat d'anglès de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI), situada a l'edifici de l'Institut Guillem de Berguedà, és l'encarregat d'impartir aquesta formació. El curs ofereix 45 hores lectives distribuïdes en 15 sessions en 3 hores cadascuna. 

 

Participació