El concurs literari Aurora Bertrana de Vilada incorpora una nova categoria juvenil

La setena edició busca seguir la línia ascendent dels dos últims anys de convocatòria, en què va aconseguir-se un important "èxit de participació" amb més d'una vuitantena de treballs per edició

Redacció
06 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:00h

Entrega dels premis literaris Aurora Bertrana, a Vilada (arxiu). Foto: Cedida


Vilada ha convocat el setè Concurs Literari Aurora Bertrana, "seguint la línia dels dos últims anys de convocatòria", en què va aconseguir-se un important "èxit de participació" amb més d'una vuitantena de treballs per edició, segons ha explicat l'alcaldessa Montserrat Badia. Enguany, tal i com va anunciar-se en l'entrega de premis de l'any passat, hi haurà tres categories, l’infantil, la juvenil - que s'estrena en aquesta edició - i la d'adults. La nova categoria està pensada per motivar la participació dels nois i noies d'entre 12 i 17 anys. 

Els treballs poden presentar-se fins al pròxim 15 de març a l'Ajuntament de Vilada, ja sigui mitjançant correu postal, correu electrònic o presencialment a les oficines del consistori. Es donaran dos premis per cada categoria. D'aquesta manera, la categoria infantil és per als treballs de nens i nenes de fins els 11 anys, la categoria juvenil, per als joves 12 a 17 anys, i la categoria per a adults és per a tots els majors de 18 anys.

El llegat literari i artístic de la família Bertrana és l’ensenya més destacable del patrimoni cultural del municipi en l’últim segle, segons han afirmat fonts de l'ajuntament. 

Bases Premis Literaris Aurora Bertrana 2019.